Termeni si Conditii

Termeni și Condiții

Citiți cu atenție informațiile furnizate prin intermediul acestei pagini întrucât, ele explica termenii și condițiile sub care se pot posta anunțuri prin intermediul site-ului www.jobforeurope.ro

 1. Daca folosiți serviciile sau informațiile oferite de www.jobforeurope.ro , acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos.
 2. Folosind serviciile și informațiile de pe site-ul  www.jobforeurope.ro  va dați acordul de acceptare a termenilor și condițiilor.
 3. www.jobforeurope.ro nu își asuma nici o responsabilitate pentru informațiile postate de utilizatori – utilizatorii au obligația sa posteze informații veridice
 4. locuridemuncaafara.ro ofera doar suportul electronic pentru adăugarea datelor, întrucât toate anunțurile vor fi verificate și acceptate de către Moderatori/administrator.
 5. www.jobforeurope.ro nu poate fi tras la răspundere pentru veridicitatea anunțurilor postate de un utilizator.
 6. Anunțurile trebuie sa se refere strict la postări cu privire la locuri de munca
 7. Postările care includ conținut: cu tenta sexuala/pornografica, vânzare cu privire la alcool și/sau tutun, cămătărie, ghicitoare, video chat, nu vor fi aprobate sau vor fi șterse fără a necesita vreo explicație, acestea fiind interzise pe www.jobforeurope.ro .
 8. Nu se accepta postări care fac referire prin conținut la sume de bani sau comisioane.
 9. Echipa site-ului Job For Europe își rezerva dreptul de a șterge fără notificare conturile utilizatorilor care crează probleme sau nu respecta regulile definite prin Termeni si Conditii.
 10. Nu se accepta repostarea anunțurilor
 11. Anunțurile cu o vechime mai mare de 1 săptămâna pot fi șterse sau mutate în arhiva de către Administratori
 12. Promovarea anunțurilor se face prin diferite mijloace/rețele de socializare fără a cere bani utilizatorilor .
 13. www.jobforeurope.ro  va face cunoscut anunțul prin pagina sa însa nu va garantează un număr de persoane/angajați .

Acord cu privire la confidenţialitatea datelor

Echipa  www.jobforeurope.ro vă oferă dreptul la intimitatea online a utilizatorilor. Echipa vă oferă o experiența sigura online prin care sa nu va afecteze negativ viata personala oferind posibilitatea de înregistrarea pe site sub forma de user si parola. Va asiguram ca depunem toate eforturile astfel încât datele utilizatorului personale sa fie folosite doar în scopul pentru care postează. Site-ul se supune regulilor in viguare si normelor GDPR.

www.jobforeurope.ro  poate oferi la cererea organelor competente datele dumneavoastră personale.

Securitatea datelor

Va recomandam sa nu divulgați nimănui datele de utilizator pe care le dețineți. Fiecare utilizator este răspunzător pentru parola aleasa,  www.jobforeurope.ro  ne fiind tras la răspundere dacă utilizatorul dezvăluie altcuiva parola .

Modificări ale politicii de confidențialitate

Acești termini și condiții se pot modifica periodic fără vreo notificare scrisa sau verbala fata de utilizatori. Prin aceasta va informam ca este indicat sa verificați zilnic pagina  www.jobforeurope.ro  pentru a fi la curent cu modificările aduse.